Waarom Pro-Zorg, Advies en ZZP Diensten?

 

Uw kwaliteit van leven is ons uitgangspunt

Bij Pro-Zorg, Advies en ZZP Diensten staat uw levenskwaliteit centraal. Wat betekent kwaliteit van leven voor u? Wat heeft u nodig om u op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak goed te voelen? Wat kan anders of beter? We nemen de tijd om inzicht te krijgen in wat voor u belangrijk is. Dit kan in een gesprek onder vier ogen of, indien u wenst, met uw familie erbij. In dit laatste geval blijft uw persoonlijke welzijn leidend; uw belang staat voor ons altijd voorop.

Uw eigen koers varen

Pro-Zorg, Advies en ZZP Diensten biedt u deskundige begeleiding op maat. Wat houdt dat in? Wij ontlasten u met een zorgplan dat volledig is afgestemd op uw individuele wensen. Heeft u iets nodig op het vlak van verpleging, mobiliteit, veiligheid, administratie of financiën? Wij zoeken de juiste experts, vragen offertes aan, plannen en coördineren elke activiteit van A tot Z. U bepaalt de koers; uw familie en omgeving kunnen u ondersteunen in de mate dat u dat wenst.

Persoonlijk, professioneel en praktisch

Pro-Zorg, Advies en ZZP Diensten staat voor persoonlijke aandacht, professioneel advies en een praktische aanpak. Uw persoonlijke leven is...persoonlijk. Eén klein gericht team garandeert een snelle opvolging van al uw vragen. Dankzij jarenlange ervaring in de dienstensector en het bedrijfsleven combineren wij inlevingsvermogen met een pragmatische aanpak. Een luisterend oor, een klankbord, een stem van rede in soms emotionele situaties èn praktische oplossingen; dat is Pro-Zorg, Advies en ZZP Diensten.

Wat biedt Pro Zorg Advies ZZP Diensten?

Service op maat vanuit het regionale steunpunten in Helmond en Venlo, waar compacte teams kunnen worden samengesteld op basis van een ZZP-pool uit professionele interim zorgverleners die discreet en zakelijk, en daar waar nodig in heel Brabant en Noord-Limburg dichtbij u en of de opdrachtgever's zijn.

Individuele zorg voor individuele mensen. Wij luisteren naar uw unieke wensen, zoeken een gepaste oplossing en coördineren elke activiteit van A tot Z. Indien gewenst kunnen we fungeren als één vast aanspreekpunt voor familie, huisarts, apotheek of specialisten, wanneer er bij u sprake is van noodzaak voor verpleging in de thuissituatie onder verantwoordelijkheid van de medisch specialist (indicatie MSVT).

In het menu vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Staat het onderwerp waarover u een vraag heeft er niet bij? Bel ons, we zoeken graag een oplossing!